Payment with Klarna
Snabb leverans / Levererar inom Sverige

Den viktigaste av alla

|5/12, 2023

En viktig sak, som vi är många som glömmer bort. 

DU är den viktigaste personen i ditt liv. För vad vore ditt liv, om du inte fanns? Vad menar vi med det, kanske du tänker?

Jo, lite såhär. Hur ofta sätter du dina behov och önskningar före någon annans? Ex. du och en vän ska ut och käka lunch. Du är jättesugen på pizza, men din vän förslår att ni ska käka hamburgare. Du äter då hamburgare, för att du vill göra din vän tillfreds. 

Du har tackat ja, till en middag. När dagen för middagen är kommen, så känner du att du egentligen inte orkar gå. Men går ändå, för att inte göra någon besviken. 

Vi skulle kunna göra massvis av dessa vardags exempel, där man väljer bort sin egna vilja. Självklart kan man inte hela tiden få sin vilja igenom och ibland får man göra något annat, än det man tänkt, för att glädja någon annan. 

Men, det vi vill komma till är... Gör det du vill göra. Gör inte något, bara för att glädja någon annan, konstant. När man hela tiden pleasar någon annan, så tappar man en liten bit av sig själv. Till slut är man som en urvriden disktrasa, utan ork. För varje gång du går emot din vilja och din ork, så försvinner en del av din energi. Om du inte fyller på den energin med att göra saker som DU vill och som ger DIG energi Då kommer du till slut inte ha ork för någon eller någonting till slut. 

Om du inte tar hand om dina behov, så orkar du till slut inte tillgodose någon annans behov heller. 

Sååå... börja lyssna på min kropp och din själ. Vad vill du? Vad orkar du? Vad kan du göra för att höja din energi? Vad kan du göra för att peppa dig själv? Osv.

Öva på att säga NEJ. Att säga/tacka nej till saker, kan vara något av det svåraste som finns för vissa. Men tro oss, det går att öva fram. Du måste bara våga börja öva. När du gjort det någon gång, eller några gånger, så kommer du inse vilken frihetskänsla det är.

Vi hejar på dig! 


Kram