Payment with Klarna
Snabb leverans / Levererar inom Sverige

 Vilka är vi? 

My Inside Out är en salong och butik baserad i Karlstad. 

Hösten 2021 öppnades My Inside Out, med visionen om att skapa en oas av välmående. Välmående på många plan, inifrån och ut. My Inside Out är salongen och butiken som brinner för helheten. Där insidan räknas lika mycket som utsidan. Att du kommer ner i varv under behandlingen, ligger lika mycket i fokus som resultatet av behandlingen. När du kommer på en behandling, kan du räkna med fint resultat av din behandling och en stund, när du glömmer bort allt annat. 

I butiken hittar du allt från kristaller, tarotkort, rökelser, ansiktsmasker och ögonkrämer. Noga utvalda produkter, med högsta kvalité används. Märken som ESSE, Dr.Dennis Gross och Dr.Schrammek. Vår behandlingsmeny är bred. Du hittar allt ifrån Astrologiläsning, kemisk peeling, medicinskmassage, skräddarsydd ansiktsbehandling, kristallhealing och medial vägledning mm.

Vårt team


Therese Mohlin

Therese är grundaren till My Inside Out. Therese erbjuder en mängd av behandlingar och de dagarna hon inte har behandlingar hittar ni henne i butiken. 

När du kliver in i behandlingsrummet hos Therese, välkomnas du av en omedelbar känsla av lugn och avkoppling. Här kan du  släppa vardagens stress och bekymmer. Hos Therese får du inte bara professionella behandlingar, utan också värdefulla tips och råd som hjälper dig att uppnå din optimala hudhälsa. Dessutom strävar Therese efter att erbjuda andlig vägledning och inspiration för att främja positiva förändringar i ditt liv. Oavsett vilken behandling du väljer, kan du vara säker på att det finns något som passar just dig.

Läs mer om vilka behandlingar Therese erbjuder här. Ellen Rosén 

Ellen hittar du i vår butik. Med ett stort intresse och mycket kunskap för kristaller, tarot och andlighet tar hon emot och hjälper våra kunder på bästa sätt. Förutom detta ansvarar Ellen till stor del för det som rör vår hemsida, sociala medier och IT.