Payment with Klarna
Snabb leverans / Levererar inom Sverige

Hudvårdsgarderoben

|17/03, 2023

Att byta kläder för säsong, det gör vi utan att tänka på det. Samma borde vi göra med vår hudvård. Huden påverkas mycket av vilken väderlek det är, det tror jag att de flesta känner av. På vilket sätt man märker det, kan dock variera. 

Men nu när det är kallare och väldigt växlande väder, tenderar vi till att känna oss mer torra i huden. Det kan även en hud med högre taljproduktion göra. 

Hur ska man tänka med produkterna?

Det beror helt på din hudtyp. En torr hudtyp, mår bra av lite rikligare produkter, alltså "fetare" krämer och serum. Medans en hud med högre taljproduktion, kanske räcker med att sova med en återfuktande mask under natten. Eller lägga till ett/flera serum, men något alla hudtyper behöver... är peeling/exfoilering. 

Om du inte exfoilerar/peelar huden, så ligger de döda hudcellerna kvar och produkterna du lägger på huden, fastnar där. Därmed, så kommer inte dina produkter ner i huden och får då inte den effekten du önskar. Så hitta en exofoilering/peeling som passar för just din hud. 

Tänk också barriärstärkande. Använd produkter som stärker och bygger upp hudbarriären, då minskar hudens fuktförlust automatiskt. 


Frågor, funderingar? Tveka inte, skicka iväg den till oss!


Puss och kram

My inside out