• JULKALENDER: 25% på kristallspetsar
Payment with Klarna
Snabb leverans / Levererar inom Sverige

Manifestera med Kristaller

|24/02, 2023

Manifestera med Kristaller

Vi älskar att få hjälp av kristaller med våra manifestationer. Kristaller bär energier som vi kan använda för att påverka våra egna energier samt energin omkring oss. Oavsett om du vill manifestera kärlek, pengar, glädje, hälsa eller något helt annat, så finns det den perfekta kristallen för just ditt ändamål! 

Nedan så har vi listat olika sätt du kan använda dina kristaller för manifestation och vilka kristaller du kan använda. 

Som vi brukar säga så finns det inga regler kring hur du använder dina kristaller! Men några tips på hur du kan använda dom till just manifestation är: 

  • Sätta intentioner i kristallen. Detta kan du göra genom att hålla kristallen i handen, se till att inte ha några negativa tankar och istället fokus på det du vill manifestera. Sedan kan du blunda och tänka eller säga din intention, detta kan du upprepa flera gånger. Sedan kan du placera kristallen på en plats där manifestationen kan ske, exempelvis på ditt jobb ifall du vill manifestera en löneförhöjning. Ett annat underbart alternativ är att bära med dig kristallen, eller placera någonstans hemma där du blir påmind om kristallens energier. 
  • Även kristallen du inte laddat med en intention, som i alternativet ovan, kan du bära med dig (t.ex. i smycken, fickan eller väskan) detta är ett jättebra sätt att manifestera de energierna och egenskaperna kristallen har. 
  • Samma sak med ditt hem, placera placera kristallerna i ditt hem (T.ex. vid skrivbordet för att manifestera tur i jobb eller i badrummet för att manifestera self-love) 
  • Meditera med kristallen (det finns mängder med bra manifestations meditationer på Spotify och YouTube)
  • Ifall du manifesterar genom olika metoder (t.ex. 369 metoden) så kan du ha kristallen närvarande när du gör detta, sen bära den med dig under dagen
  • Ladda ditt vatten med kristaller (kolla upp så kristallen är säker i vatten) och ladda vattnet med din manifestation med hjälp av en kristall och t.ex. ett papper med din intention under glaset 

Testa dig fram och se vad som funkar bäst för dig! 

Våra topp 11 manifestationskristaller: 

Apatit

Apatit

Vi älskar apatit, det är våran no.1 när det kommer till manifestering! Med apatit är inga drömmar för stora och oavsett vad du ska manifestera finns apatit där för dig. En kristall som verkligen jobbar på att förverkliga dina drömmar och innersta önskningar.  

Grön Kalcit

Grön Kalcit är också en underbar go to kristall när det kommer till manifestering. Tänk dig den där bästisen som peppar dig genom allt, som får dig att våga ta steget och fyller dig med kärlek, dom energierna skulle vi säga Grön Kalcit har. Denna kristallen jobbar på hjärtchakrat, så fråga dig själv, vad är det ditt hjärta önskar? Vad är det ditt hjärta skriker efter? Dessa önskningar och drömmar kan bli verkliga med hjälp av den Gröna Kalciten. 

Pyrit 

En otroligt populär kristall inom manifestationsvärlden är Pyrit! Det är en lyckokristall som ofta används för att attrahera mer pengar, välfärd och överflöd i livet. Pyriten jobbar också mycket på hälsan, och kan med fördel användas för att manifestera en bättre hälsa eller en hälsosammare livsstil. Den stärker även ditt självförtroende. Eller om du står vid ett vägskäl och inte riktigt vet vad eller vart du vill, så är denna kristall underbar för att stötta dig och ge dig inspiration. Om du behöver skydd är denna också bra att använda. 

Rosenkvarts  

Let's talk about love! Rosenkvarts är given när det kommer till att dra till sig villkorslös kärlek på alla dess plan. Det behöver inte handla om en romantisk partner, det kan handla om kärlek till en vän, att attrahera in en vän i ditt liv. Självklart kan den också användas för att stärka kärleken till dig själv! Placera rosenkvarts i badrummet och vid speglar runt om i ditt hem. Eller ha den närvarande när du gör dina skönhetsrutiner. Rosenkvarts kan även användas för att minska stress och skapa en lugnare atmosfär. 

Orange Aventurin 

Orange Aventurin är enligt oss en så underskattad kristall när det kommer till manifestering. Att jobba med denna kristall kan verkligen göra underverk. Denna Aventurinen är fylld av inspiration och motivation. Den jobbar väldigt mycket på din kreativitet, självförtroende och fyller ditt liv med vitalitet. Du är skaparen av ditt liv och det är den Oranga Aventurinen här för att visa dig. 

Grön Aventurin 

Medans vi pratar om Aventurin, så får vi ju inte glömma Grön Aventurin. Denna kallas för "karriärskristallen" och är underbar att använda inom allt som har med karriär att göra. Bär med dig den till jobbintervjun, lönesamtal eller använd den för att manifestera framgång för ditt företag. Självklart hjälper den dig även att utvecklas i ditt arbete, så du kan göra ditt bästa ifrån dig. Förutom karriär är Grön Aventurin perfekt att använda för att manifestera pengar, ett bättre pengaflöde, överflöd, välstånd, ja allt det där! 

Citrin 

Solskenskristallen som ger en känslan av att vara fylld med D-Vitamin. Citrin är en riktig lyckobringare som kan användas för att manifestera glädje, tur, vitalitet, kreativitet och motivation. Det sägs att Citrin kan dämpa depressioner och oro, och ersätta dessa känslor med glädje. Citrin är också en underbar kristall för studenter, som kan hjälpa sänka oro och nervositet inför tentor och prov, och självklart ge tur.

Bergkristall

Man kan inte prata om manifestationskristaller utan att nämna bergkristall. Enligt många är detta den främsta manifestationskristallen. Det sägs vara den absolut starkaste healingkristallen som läker dig på djupet. Så ifall du vill manifestera hälsa, är denna kristall ett bra alternativ. Bergkristallen jobbar på kronchakrat och öppnar upp för att motta allt du förtjänar. Den hjälper dig att uppnå allt du önskar genom att ta bort de blockeringarna som stoppar dig från att ta dig dit. Den kan med fördel användas inom alla områden i ditt liv! Tips: lägg bergkristall i krukan med dina växter eller i trädgården för att främja tillväxt och välmående hos dina växter. 

Svart Månsten

En annan kristall som måste nämnas är Svart Månsten! Den är perfekt att använda för att stabilisera din ekonomi och attrahera välstånd. Den kan också användas för att stärka kreativitet och intuition. 

Grön Månsten

Även den Gröna Månstenen är en fin manifesteringskristall. Den påminner dig om att allt du söker finns inom dig och att allt är möjligt, länge du följer ditt hjärta och tror på dig själv. Fundera på vad ditt inre och ditt hjärta försöker säga dig och vad du innerst inne egentligen vill. Så länge du lyssnar till ditt inre kan du manifestera precis vad du vill. 

Tigeröga 

Sist men absolut inte minst har vi Tigeröga. Tigeröga är även detta en lyckobringande kristall, den hjälper dig att transformera ditt liv till det liv du drömmer om. Den fyller dig med inspiration och ger dig klarhet för att verkligen kunna se vad du vill ha. Tigerögat hjälper dig också att släppa rädslor och löser upp blockeringar. 


Vi hoppas det här inlägget inspirerar er till att uppnå era drömmar! Och kom ihåg att du är kapabel till att uppnå precis vad du vill, bara lita på dig själv. 

Kram Ellen & Therese på My Inside Out

P.S Alla kristaller i inlägget finns att köpa på vår hemsida och i vår fysiska butik